DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kadir İnanır’dan amca açıklaması…

Kadir İnanır’dan amca açıklaması…
07.11.2019
230
A+
A-

Usta oyuncu Kadir İnanır, şarkıcı Ebru Polat’ın kendisi hakkında ortaya attığı ‘Kadir İnanır öz amcam olabilir’ iddiasıyla ilgili olarak açıklamada bulundu.

Sözcü’den Emre Çevik’in haberine göre;Ebru Polat, yeni şarkısı Anlayacaksın’ı çıkarmasının ardından magazin programı 2. Sayfa’ya konuk olmuş ve “İlk defa böyle bir şey söylüyorum” diyerek Kadir İnanır hakkında anlattıklarıyla gündeme oturmuştu. Kadir İnanır’ın öz amcası olabileceğini iddia eden Ebru Polat şunları söylemişti: “Babaannem eşiyle sorun yaşadığı için 3 çocuğunu yurda bırakmış. Sonra eve çıkıp durumunu düzelttiğinde çocuklarını geri almak istemiş ancak en büyük çocuğunu evlatlık vermişler. “Kadir İnanır’la babam inanılmaz benziyor. Babaannem yıllarca ‘Kadir İnanır senin amcan’ diye öğretti bana. Kadir İnanır’ı uzaktan gördüğümde bana çapkın değil de çok tatlı bakıyor. Adamın içine mi doğuyor bilmiyorum. 12 yıldır bu işi yapıyorum ilk defa böyle bir şey söylüyorum. Amcam mı acaba diye çok merak ediyorum.”

KADİR İNANIR’A İDDİAYI SORDULAR

Yeşilçam’ın usta oyuncu Kadir İnanır, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yakın dostuyla birlikte geldiği AVM’de kundura ve takım elbise deneyen İnanır, geçtiğimiz günlerde şarkıcı Ebru Polat’ın ‘Kadir İnanır öz amcam olabilir’ sözlerinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu. İnanır, “Böyle bir şey mümkün değil. Amcası falan değilim tabi ki de Ebru Hanım saçmalamış” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.