DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kanal D yayın akışı ve resmi açıklama!

Kanal D yayın akışı ve resmi açıklama!
02.12.2020
383
A+
A-

Sadakatsiz yeni bölüm izleyenler tarafından merak ediliyor. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve her hafta ekranlara damga vuran Sadakatsiz dizisi bu akşam neden yok sorusu ile gündemde yer almaya başladı.

Her hafta çarşamba günü Kanal D yayın akışı içerisinde yer alan Sadakatsiz dizisi yeni bölümü ile 2 Aralık Çarşamba günü ekranlara gelmeyecek. Bu akşam tekrar bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan dizinin yeni bölüm tarihi ile ilgili resmi açıklama geldi.

Yeni bölümün neden ekrana gelmeyeceği açıklayan Kanal D resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklandı. Açıklamada;

“Değerli izleyicilerimiz; Pandemi sebebiyle ne yazık ki bu akşamki yayınımıza kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere” ifadelerine yer verildi.

(Hürriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.