DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kenan İmirzalıoğlu Alef dizisiyle ekranlara dönüyor…

Kenan İmirzalıoğlu Alef dizisiyle ekranlara dönüyor…
05.11.2019
218
A+
A-

Son olarak Fatih Sultan Mehmet’in hayatını canlandırdığı dizisi Mehmed: Bir Cihan Fatihi ile televizyonda yer alan Kenan İmirzalıoğlu, dizi beklenen reytingi göremeyince ekrana veda etmişti.

Şimdilerde ise Kim Milyoner Olmak İster’de sunuculuk koltuğuna oturan Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisi Alef ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

BluTV, Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrollerini paylaşacağı ‘Alef’ isimli mistik polisiye diziye imza atmaya hazırlanıyor. Ödüllü yönetmen Emin Alper’in yönetmen koltuğunda oturacağı, May Prodüksiyon imzalı dizi, heyecan verici ve farklı konusu, ilgi çekici oyuncu kadrosuyla dikkat çekecek.

BluTV, ‘Alef’ adlı sekiz bölümlük sıra dışı bir polisiye diziye imza atıyor. Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrollerini paylaştığı ve yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper’in oturacağı ‘Alef’, İstanbul Boğazı’nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alıyor.

Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyan, oyuncuların geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım çekimleri için bir araya geldiği dizide genç ve hırslı dedektif Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) ile tecrübeli ortağı Settar (Ahmet Mümtaz Taylan), İstanbul’da işlenen gizemli bir seri cinayet vakasının peşine düşecek. Hem kişisel hayatları hem de olaylara yaklaşımlarıyla birbirine tamamen zıt bu ikiliye, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar (Melisa Sözen) da katılacak. Ekip, cinayetleri çözmeye çalışırken buldukları her delille yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini de aralayacak. 

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle şimdiden merak uyandıran, temelleri tarihe dayanan ve tasavvufi öğelerle donatılmış mistik polisiye dizi ‘Alef’, 2020 yılında Türkiye’nin sevilen dijital platformu BluTV’de diziseverlerle buluşacak.

SOSYAL MEDYADAKİ KÜTÜPHANE FOTOĞRAFLARI HERKESİ ŞAŞIRTMIŞTI
Sosyal medyada Kenan İmirzalıoğlu’nun kitap okurken çekilmiş fotoğrafları bir kullanıcı tarafından paylaşılmış ve çok sayıda kişi bu fotoğrafları beğeni ve yorum yağmuruna tutmuştu. Viral haline gelen görüntülerin, Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı dizinin çekimlerine ait olduğu ortaya çıktı

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.