DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kenan Işık paylaşımına tepki yağdı

Kenan Işık paylaşımına tepki yağdı
27.04.2021
355
A+
A-

Kabine toplantısı ardınan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklana ‘tam kapanma’ kararı, sosyal medyanın da en çok konuştuğu konulardan biri oldu. Konuyla ilgili paylaşımlar yapılırken, Kenan Işık ile ilgili yapılan bir paylaşım pek çok kişinin tepkisini topladı. Konu Twitter’da TrendTopic oldu.

29 Nisan’dan 17 Mayıs tarihine kadar uygulanacak olan tam kapanma kararı Türkiye’nin gündemine oturdu. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise, bu karar sonrası ‘Kenan Işık gibiyiz’ benzetmesinde bulundu.

O kullanıcılardan biri, ‘Virüs mirüs diye şimdiden hayatımızdan iki sene gitti. Şaka gibi ya ömrün iki yılı boşluk. Kenan Işık gibi hayattayız ama yokuz” yorumunda bulununca diğer kullanıcılar yoğun şekilde tepki gösterdi.

Sosyal medyada Kenan Işık’la ilgili yapılan bu tarz şakalar eleştirilirken Kenan Işık en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

Kenan Işık 2014’te sauna sonrasında fenalaşıp kafasını yere çarpmış, beyin ameliyatı geçirmişti. Tedavisi 7 yıldır devam ediyor.

Işık’la ilgili yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle:

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.