DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kerem Bürsin ve dizinin yapım şirketinden kavga iddialarına yanıt

Kerem Bürsin ve dizinin yapım şirketinden kavga iddialarına yanıt
06.02.2021
167
A+
A-

Sevilen dizi ‘Sen Çal Kapımı’ın oyuncuları Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in kavga ettiği, dizi çekimlerinin de durduğu iddia edilmişti. Dizinin yapım şirketi ve Kerem Bürsin’den o iddialara yanıt geldi.

Sadece oynadıkları rollere değil birbirilerine de yakıştırılan Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin, ‘Sen Çal Kapımı’ dizi setinde kavga ettikleri iddia edildi. Hatta kavga sonucu ikilinin çekimlere ara verdiği bile söylendi. Bu haberlerle birlikte hem diziyi izleyen hem de ikilinin birlikteliğini seven sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili yorum yapamaya başladı.

Herkes haberin doğruluğunu öğrenmeye çalışırken oyuncu Kerem Bürsin’den yanıt geldi. Bürsin kavga iddialarıyla ilgili atılan tweet’e yorum yaptı. Bürsin, haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Kerem Bürsin “Bullshit” (Saçmalık) diyerek iddiaları yalanladı.

MF Yapım’ın paylaşımı.

Dizinin yapımcısı MF Yapım ve Hande Erçel’in Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşım iddiaların gerçek dışı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Mf Yapım, paylaştığı fotoğrafta “Sette her zamanki gibi keyfimiz yerinde!” mesajını yazdı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.