DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kerem Bürsin’den Hande Erçel itirafı

Kerem Bürsin’den Hande Erçel itirafı
21.08.2020
238
A+
A-

Rol arkadaşı Hande Erçel ile ilgili itiraflarda bulunan Kerem Bürsin, “Müthiş bir insan. Set ortamında seni motive ediyor, ekibi motive ediyor ve hiç söylenmiyor” dedi.

Kerem Bürsin, Ezgi Mola’nın YouTube kanalına konuk oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Bürsin, rol arkadaşı Hande Erçel için de bir itirafta bulundu. Erçel için müthiş bir insan diyen Bürsin, “Set ortamında seni motive ediyor, ekibi motive ediyor ve hiç söylenmiyor. Benden çok daha fazla çalışıyor ve herkesle çok tatlı, çok iyi. O konuda kendimi çok şanslı hissediyorum” dedi.

Erçel’in sıfır egolu olduğunu da sözlerine ekleyen Bürsin, “Dürüst olacağım. Ben onu hiç böyle beklemiyordum. Hande’nin adını duyduğumda tamam bakalım neyle karşılaşacağız dedim ama ben şoke oldum” şeklinde konuştu.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.