DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık kulüpten atıldı

Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık kulüpten atıldı
23.07.2018
254
A+
A-

Kibariye’nin başı 19 yıllık eşi Ali Küçükbalçık yüzünden dertten kurtulmuyor.

Ali Küçükbalçık’ın, eşini Lübnanlı spor hocası Doha Elenouty ile aldattığını, 10 milyon TL borcu olduğunu ve evlerine haciz geldiğini ilk kez Sözcü ortaya çıkarmış, açıklama yapan Kibariye ise “Bir günlük kaçamak için boşanmam. Trilyonlar içinde 10 milyon gitmiş, önemli değil. Para kazanılır, borçlar ödenir. Önemli olan bir daha hata yapmaması. Başkasına aşık olursa o zaman boşarım. Ama şimdilik kofti bir durum yok” demişti. Bu kez Küçükbalçık yeni bir skandala karıştı. Hafta sonu başka kadınlarla görüntülendi ve eğlendiği mekandan atıldı.

Kibariye’yi üzecek yeni bir iddia daha ortaya atıldı! Ali Küçükbalçık kız arkadaşlarıyla Bodrum-Yalıkavak’taki Tren Beach’te eğlendi. Ali Küçükbalçık’a 1.370 TL hesap geldi. “Ben Kibariye’nin eşiyim. Para veremem” deyip üzerinden çıkan 800 TL’yi bırakan Küçükbalçık, işletme sahibi tarafından dışarı attırıldı.

‘KİBARİYE BOŞANIYOR’ İDDİASI!

Öte yandan magazin dünyasının felaket tellalı olarak bilinen Onur Akay, Kibariye hakkında ‘Bu sefer durum kofti’ başlıklı bir yazı yazdı.14 Temmuz Cumartesi günü, Bodrum Yalıkavak’ta sarışın bir kadınla görüntülenen Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’ın, yanındaki sarışın kadın merak konusu olmuştu. Onur Akay yazısında o kadının Kibariye’nin yakın bir arkadaşı olduğunu açıkladı.
Onur Akay, “O kadın Kibariye’nin yakın bir arkadaşı. Kibariye bu sefer, kocası tarafından yakın bir arkadaşı ile aldatıldı. Bu sefer durum kofti ve “Belgelensin, affetmem.” diyen Kibariye boşanıyor!” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Sözcü


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.