DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kim Kardashian’ın ciddi bir hastalığa yakalandığı ortaya çıktı

Kim Kardashian’ın ciddi bir hastalığa yakalandığı ortaya çıktı
11.09.2019
238
A+
A-

Sosyal medyanın en çok tanınan ünlüleri arasında yer alan Kim Kardashian’ın ciddi bir hastalığa yakalandığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz pazar yayınlanan Keeping Up With The Kardashians bölümünde şok edecek olaylar yaşandı.

Bölümde gerçekleşen en önemli olay Kim Kardashain’ın doktorundan haber alması ve Sistemik Lupus Eritematozus hastalığına sahip olduğunu öğrenmesi oldu.

Kim Kardashian doktordan haber almadan önce kız kadeşi Kylie Jenner’a vücudunda belli bölgelerin şiştiğini,sürekli karın ve baş ağrısı çektiği için endişelendiğini anlatıyordu.

Kim Kardashian Sistemik Lupus Eritematozus hastalığına sahip olduğunu öğrendiğinde ağlamaya başladı. Kylie Jenner ise ablasını rahatlatmaya çalıştı ve destek oldu.

Kim Kardashian yaşadığı ağrıları şu sözlerle anlattı: “Kemiklerimin içinde teker teker kırılıyor gibi hissediyorum ve çok ağır bir ağrı çekiyorum.”

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.