DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kıvanç Tatlıtuğ için bomba iddia!

Kıvanç Tatlıtuğ için bomba iddia!
24.11.2020
201
A+
A-

La Casa de Papel dizisinin 5. sezonu için ortaya flaş bir iddia atıldı. Söylentilere göre dizinin 5. sezon kadrosuna Kıvanç Tatlıtuğ dahil oldu.

Oynadığı oyunculuk ve girdiği rollerle Türkiye’nin gönlünde taht kuran başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ için ortaya bomba bir iddia atıldı.

Söylentilere göre La Casa de Papel 5. sezonda Kıvanç Tatlıtuğ boy gösterecek. Netflix’in tüm dünyada heyecanla beklenen yapımında rol alacağı söylenen Kıvanç Tatlıtuğ, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Kıvanç Tatlıtuğ’un La Casa de Papel 5. sezon çekimlerine katılmak üzere yakında İspanya’ya uçacağı da söylentiler arasında.

La Casa De Papel 5. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

La Casa de Papel 5. sezon için heyecanlı bekleyiş sürüyor. La Casa de Papel 5. sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak. La Casa de Papel 5. sezon çekimleri başladı ancak yayın tarihiyle ilgili henüz bir açıklama yayınlanmadı.

(Mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.