DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun dizisi Çarpışma’ya yeni oyuncu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun dizisi Çarpışma’ya yeni oyuncu
03.10.2018
301
A+
A-

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun başrollerde oynayacağı ve perşembe akşamları Show TV’de ekrana gelecek yeni dizi Çarpışma’nın hazırlıkları sürüyor. Çarpışma dizisine bir yeni oyuncu daha katıldı.

Ay Yapım’ın geçen yıl gündemine aldığı ancak bu sezona ertelediği dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve usta oyuncu Erkan Can rol alacak. Uluç Bayraktar’ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin oyuncuları kostüm ve imaj değişikliği için bugün çalışmaya başladı.

Ali Aydın’ın kaleme aldığı dizinin okuma provaları da önümüzdeki günlerde başlıyor. Zincirleme trafik kazasıyla başlayan dizinin kadrosuna son olarak Çağan Irmak’ın Gülizar adlı projesinde rol alan Sevtap Özaltun da katıldı. Perşembe akşamları “Bir Zamanlar Çukurova”, “Bizim Hikâye”, “Avlu” ve “Mehmetçik Kûtul Amâre”ye karşı reyting savaşı verecek olan dizide Kıvanç Tatlıtuğ eşi ve kızını kaybeden Mahir adlı bir polise hayat verecek.

Bu sezon öncesi Can Kırıkları dizisinde oynamaktan son anda vazgeçen “Çarpışma”nın Zeynep’i Elçin Sangu’nun ise TMC Film’in imza attığı “Muhteşem İkili” dizisiyle yaptığı görüşme olumsuz sonuçlanınca Ay Yapım’la el sıkıştığı konuşuluyor. Dizide zaman zaman Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu ve Sevtap Özaltun’un 18’li yaşlarına da dönüşler yapılacak.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.