DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Reklam Filminde Megan Williams Sürprizi!

Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Reklam Filminde Megan Williams Sürprizi!
25.08.2017
443
A+
A-

Cesur ve Güzel dizisi ardından yeni dizi çekmeyen Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni reklam filminde beraber rol alacağı isim belli oldu. Kıvanç Tatlıtuğ Megan Williams ile birlikte rol alacak. Türkiye’nin en çok kazanan ünlüleri arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ yeri reklam filminde yeni bir isim ile kameralar karşısına geçecek. Victoria’s Secret modeli olan Megan Williams ünlü oyuncuya yeni reklam filminde eşlik edecek. Daha önce de bir çok ünlü manken ile reklam filmi çeken Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni reklam filminin önümüzdeki günlerde gösterilmeye başlanması bekleniyor.

KIVANÇ TATLITUĞ’UN YENİ REKLAM FİLMİ

Victoria’s Secret meleklerinden olan İngiliz top model Megan Williams, Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni partneri oldu. ‘Cesur ve Güzel’ dizi filmiyle birlikte ekranlara ara veren ünlü oyuncu ve manken Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni reklam filminde rol alacağı arkadaşı belli oldu. Bir reklam filminin Sonbahar-Kış kreasyonu için kamera karşısına geçecek Kıvanç Tatlıtuğ’a, İngiliz top model Megan Williams eşlik edecek.

MEGAN WİLLİAMS KİMDİR?

14 yaşında keşfedilen, kariyerine Amerika’da yön veren Megan, hayatını Londra ve New York’ta sürdürüyor. Zarafeti ve stiliyle moda otoriteleri tarafından genç yetenek olarak gösterilen 23 yaşındaki Megan Williams, birbirinden önemli markalarla çalıştı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.