DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Hayranlarını Şok Edecek Yeni Proje!

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Hayranlarını Şok Edecek Yeni Proje!
22.09.2021
319
A+
A-

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yeni projesi ile gündemde. Yer aldığı Netflix dizisi ile izlenme rekorları kırması bekleniyor!

Rol aldığı ilk projeden itibaren kendine has bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Tatlıtuğ yeni dizi ile sevenleri ile tekrardan buluşuyor. Dijital dizi ve film platformu Netflix için hazırlanan dizinin çekimleri önceki ay başladı.

Farkındalık Yaratmak İstiyor

Reklam yüzü olduğu markanın yeni reklam filmi için kamera önüne geçen Kıvanç Tatlıtuğ, sürdürülebilir gezegen ve doğa kaynaklarının israf edilmemesi konusunda da sosyal mesajlar verdi. Reklam filmi ekimi sonrası soruları yanıtlayan yakışıklı oyuncu, çok heyecanlı olduğunu ve böyle bir projenin içerisinde yer aldığı için farkındalık yaratma açısından ufakta olsa bir katkısı olursa çok mutlu olacağını ifade etti.

Reklam filmi çekimleri sırasında ilk kez forklift kullandığını belirten oyuncu, bu tecrübe için önceden ders aldığını belirtti. Yeni dizinin yanı sıra yeni bir sinema filmi içinde anlaşma yaptığı bilinen oyuncu yakında internet ortamında ve beyaz perde de boy gösterecek. Hayranlarınının sabırsızlıkla beklediği bu projeler şimdiden merak konusu olmuş durumda.

(tvhaberlerim.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.