DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Kızıl Goncalar’ın ‘Sadi Hüdayi’sinden evlilik açıklaması

‘Kızıl Goncalar’ın ‘Sadi Hüdayi’sinden evlilik açıklaması
17.03.2024
30
A+
A-

‘Kızıl Goncalar’ dizisinde ‘Sadi Hüdayi’ karakterini canlandıran Erkan Avcı, ‘Empati’ programında özel hayatına dair açıklamalarda bulundu.

Sunuculuğunu Ahmet Mümtaz Taylan’ın yaptığı ‘Empati’ programının bu haftaki konuğu oyuncu Erkan Avcı oldu.

“KENDİ ÇEKİRDEK ÇEVREMDE EĞLENCELİ BİRİYİMDİR”

Ahmet Mümtaz Taylan’ın “İç dünyanda depresif biri misin yoksa eğlenceli biri misin?” sorusuna Erkan Avcı şu yanıtı verdi:

“Kendi çekirdek çevremde eğlenceli biriyimdir. Karışmayı çok severim. 18-22 yaş arası biraz depresif geçti. O zamandan kalma bir dip melankoli var ama bu problem değil çünkü bütün insanlık yokuş aşağı gidiyor artık.”

“BÜTÜN KÖTÜLERDE KENDİNİ BEĞENME DUYGUSU VAR”

Erkan Avcı oynadığı kötü rollerle ilgili olarak şunları söyledi:

“Bütün kötü karakterlerde kendini beğenme duygusu var. Gizli bir kibir olduğunu düşünüyorum. Empati yoksunu ve ben merkezden davrandığı için iyiler ve aptallar birbirlerine çok karıştırılır ve sadece aptallar karıştırır. Dolayısıyla böyle bir durum söz konusu olduğu için, kötünün önceden bildiği bir yol haritası olduğu için ona üstünlük duygusu veriyor. Üstünlük duygusu güç veriyor insana. Kuruluş Osman’da Nicola karakteri heykeltraş, ateist aynı zamanda çok iyi bir savaşçıydı. O çok kıymetliydi benim için. Çukur’daki Çeto çok derinlikli yazılmıştı. Onun içinde çok kitap okuyup araştırmıştım.”

“DİŞ TEKNİSYENLİĞİNİ KAZANDIM AMA GİTMEDİM”

Oyunculuk konusuna ailesinin çok sıcak bakmadığını belirten Erkan Avcı, “Amcam sinema aşığıydı. Mesleği ise diş teknisyeniydi ama aşık olduğu için sinema televizyon okudu. Ben okulu kırdığım zaman ceza olaarak beni sinemaya götürürdü. Babam ise oyuncu olmam fikrinden çok haz etmedi. ‘Türkiye’de kaç tane Müşfik Kenter var?’ dedi, ben de ‘Sucuk yemesem de olur’ dedim. Diş teknisyenliğini kazandım ama gitmedim. O dönem karanlıktı. Tiyatro, sinema,  sanat nefes alabileceğimiz büyülü bir yerdi. Ben o büyüye aşık oldum. Annem hep destekledi” dedi.

“ARTIK BİR YOL ARKADAŞIM OLSUN İSTİYORUM”

Erkan Avcı, Taylan’ın “Aşk nedir sence?” sorusuna da “Bir nevi kimya ki alimi yoktur, tecrübe ettikçe biriken cahilliktir aşk. En sevdiğim tanımı bu benim için. İlk aşkımı hatırlıyorum, ilkokuldaydı. Çok uzun süre sonra Diyarbakır’da bir yerde karşılaştık, çok da güzel selamlaştık Evlenmeyi çok istiyorum. Artık bir yol arkadaşım olsun istiyorum. 6 kardeş arasında iki numarayım. Ben ve en küçük kardeşim evli değiliz” ceavabını verdi.

Sozcu.com.tr


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.