DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kurşun dizisindeki hataları Armağan Çağlayan ifşa etti

Kurşun dizisindeki hataları Armağan Çağlayan ifşa etti
24.10.2019
235
A+
A-

Fox TV’de ilk bölümü yayınlanan ve genel olarak olumlu yorumlar alan Kurşun dizisindeki fark edilmeyen hukuk hatalarını yapımcı ve avukat Armağan Çağlayan bir bir açığa çıkardı.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç ve Sarp Akkaya’nın bulunduğu Kurşun dizisi, aylar süren tanıtımların ardından ilk bölümüyle izleyici karşısına geçti.

YAPIMCI VE AVUKAT OLAN ARMAĞAN ÇAĞLAYAN’IN GÖZÜNDEN HATALAR KAÇMADI

Dizinin ilk bölümünün, çoğu kişi fark etmese de hatalarla dolu olduğu ortaya çıktı. FOX’da ekrana gelen dizinin ilk sahnesinde Cumhuriyet Savcısı Orhan Atmaca, büyük bir davanın peşinden gitmeye karar verir ve milletvekili oğlunu, cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldırır. Fakat bu dava, daha önce baktığı davalara pek benzemez. Bu davanın başlangıcında araştırmacı gazeteci Leyla Devrim ile yolları kesişir. Savcı Orhan Atmaca gibi o da bu cinayetin arkasından gerçekleri ortaya çıkarmak için çalışmaktadır. İlk bölümü 22 Ekim gecesi yayınlanan dizi, sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.Yorum yapanlardan biri de Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde, yapmış olan ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’dı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.