DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mahir Ünal’ın Adile Naşit sözleri sonrası sosyal medyada bu video gündem oldu

Mahir Ünal’ın Adile Naşit sözleri sonrası sosyal medyada bu video gündem oldu
08.06.2018
238
A+
A-

Mahir Ünal’ın sözleri sonrası, Türk sinemasının duayen isimlerinden Adile Naşit’in Uğur Dündar’ın programındaki o anları sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

AKP Sözcüsü Mahir Ünal’ın “Bu adamlar bize eski Türkiye’yi vadediyor. Diyorlar ki ‘Biz tekrardan eski Türkiye’yi getireceğiz’. Hangi Türkiye? ‘Adile Naşit’in ninni okuduğu Türkiye çok güzel bir Türkiye’ydi.’ Valla o Türkiye sizin için çok güzel bir Türkiye olabilir ama o Türkiye bizim için tam bir kâbustu.” sözleri sonrası sosyal medya kullanıcıları #kuzucuklarım etiketiyle tepki gösterdi.

Sosyal medya kullanıcıları o sözlerin ardından yıllar önce Adile Naşit’in Uğur Dündar’ın programına katıldığı görüntüleri paylaştı. Münir Özkul’dan Perran Kutman’a birçok değerli isim, Türkiye’nin yüzünü güldüren Adile Naşit’i Uğur Dündar’ın programında böyle güldürmüştü.

İşte sosyal medya kullanıcıların da paylaştığı hem neşeli hem de duygulu o anlar:


(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.