DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MasterChef dokunulmaz oyununu kim kazandı?

MasterChef dokunulmaz oyununu kim kazandı?
19.08.2020
176
A+
A-

Ekranların en sevilen yemek yarışma programı olan MasterChef’te bu akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef Türkiye son 16 yarışmacıları ve takımları geçtiğimiz gün belli olmuştu. Bugün ise takımlar dokunulmaz oyununu kazanmak için tüm hünerlerini sergiledi.

TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’te bu akşam büyük heyecan yaşandı. Beş farklı yemeğin yapıldığı akşamda dokunulmaz oyunu nefesleri kesti. MasterChef’te yarışmacılar kırmızı ve mavi takım olarak ayrılmıştı. Bu akşam yapılan birbirinden zor yemekler sonrası mavi takım dokunulmazlık oyununu kazanan taraf oldu.

MASTERCHEF DOKUNULMAZ OYUNU

MasterChef’te bu akşam yayınlanan bölümde şefler takımlardan taze kabak çorbası, baklava hamurunda mantarlı börek, ılık manda kaymağı ile semizotu salatası, dana nuar ve polenta ile şeftalili parfe yapmalarını söyledi. 1 saat verilen sürenin sonunda MasterChef jürisi şefler Mehmet, Danilo ve Somer ortaya çıkartılan yemekleri tattı.

Mavi takım, mantarlı börek, kabak çorbası ve semizotu salatasını daha iyi yaparak dokunulmazlık oyunun kazandı. Kırmızı takımın yaptığı parfe ile dana nuar rost ve palenta ise şefler tarafından daha fazla beğenildi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAZANAN BELLİ OLDU

Büyük heyecana sahne olan dokunulmazlık oyununun sonucunu jüri sırasıyla açıkladı. Dokunulmazlık yarışmasında 3. olan isim Furkan oldu. Dokunulmazlık oyununda 2. olan isim Ayyüce oldu. Dokunulmazlığı kazanan isim ise Duygu oldu.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.