DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Meghan Markle’dan dikkat çeken bileklik…

Meghan Markle’dan dikkat çeken bileklik…
10.11.2021
133
A+
A-

Meghan Markle’ı adım adım takip eden İngiliz basını, bu kez de nazar boncuğundan esinlenilen bilekliğine dikkat çekti.

Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak ABD’ye yerleşse de, Meghan Markle İngiliz medyasının radarından bir türlü çıkmıyor.

Markle son dönemde kullandığı takılarla gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde bir YouTube kanalında kendi yazdığı çocuk kitabını okurken toplam değeri 3.8 milyon TL olan takılar tercih eden Markle, bu kez de ‘NYTDealbook Online Summit’ etkinliğindeki bilekliğiyle konuşuldu.

Markle, nazar boncuğundan esinlenilen, altın ve elmaslarla süslü göz motifli bir bileklik taktı. The Sun’ın haberinde, Mateo New York tarafından tasarlanan bilekliğin, kötü ve istenmeyen enerjilerden korunmak için takıldığı belirtiliyor.

Bilekliğin satış fiyatının 1108 sterlin (14 bin 703 TL) olduğu da haberde verilen detaylar arasında.

(SOZCU.COM.TR)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.