DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mehmet Erdem Yeni Albüm Müjdesi Verdi

Mehmet Erdem Yeni Albüm Müjdesi Verdi
19.08.2017
340
A+
A-

Ünlü sanatçı Mehmet Erdem yeni albüm müjdesini hayranlarıyla paylaştı. İzmir’de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Erdem yeni şarkılarıyla çok yakında hayranlarının karşısında olacağını söyledi. İzmir konseri öncesi açıklama yapan Mehmet Erdem yeni albüm hazırlıklarının son aşamaya geldiğini belirtirken, çok yakında yeni şarkılarının hayranları ile buluşacağını söyledi.

MEHMET ERDEM’DEN YENİ ALBÜM MÜJDESİ

Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem, İzmir’in Gaziemir ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde sahne aldı. Erdem, konser öncesi gazetecilere verdiği röportajda yeni albümün de müjdesini verdi. İzmirli sevenleriyle, Gaziemir ilçesinde bulunan Optimum Alış veriş merkezinde bir araya gelen ünlü şarkıcı Mehmet Erdem, konser öncesi İHA muhabirinin sorularını yanıtlayarak İzmir’in ikinci memleketi olduğunu söyledi.

MEHMET ERDEM YENİ ŞARKILARIYLA GELİYOR!

İzmir’de liseyi okuduğunu sözlerine ekleyen Erdem, okul hayatında Bornova’ya sürekli gidip geldiğini ve bu yüzden de İzmir’in kendisi için önemli bir şehir olduğunu ifade etti. Yaz aylarında Çeşme’de çıktığını aktaran Erdem, İzmir’den kopamadığının altını çizdi. Erdem, yeni albümle ilgili yöneltilen bir soru üzerine ise sevenlerine sevindirici bir haber verdi. Dokuz şarkılık yeni bir albüm hazırladığını aktaran Erdem, yeni albümüm ekim sonu gibi çıkacağını belirtti.

Ünlü şarkıcı kısa röportajın ardından sevenleriyle buluştu. Kendisini dinlemek için alış veriş merkezine akın eden onlarca vatandaş ünlü şarkıcının şarkılarıyla güzel bir akşam geçirdi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.