DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Melis Sezen: Derin’i seven ve destek verenler var

Melis Sezen: Derin’i seven ve destek verenler var
14.11.2020
222
A+
A-

Kanal D’nin yayımlanan ve geçtiğimiz bölümle sosyal medyaya damgasını vuran “Sadakatsiz”de evli bir adamla ilişki yaşayan genç bir kızı canlandıran Melis Sezen, açıklamalarda bulundu.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı “Sadakatsiz”, hikayesi ve oyunculuklarıyla ekrana damga vurdu. Dizide evli bir adamla aşk yaşayan ve hamile kalan genç bir kızı canlandıran Melis Sezen, önceki gün İstinye Park’ta görüntülendi.

“Dizimiz çok beğenildi. Bunu reytinglerde de görüyor ve çok mutlu oluyoruz” diyen Sezen, Son Aile Yemeği sahnesii için ise “Derin için sosyal medyada sert yorumlar yapıldı. Bu konuda ne diyeceksiniz?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Evet ama Derin’i seven ve destek veren yorumlar da okudum. Önemli olan dizinin beğenilmesi ve ben çok mutluyum.” dedi. (Hürriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.