DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Melisa Döngel çekimlerde olay çıkardı!

Melisa Döngel çekimlerde olay çıkardı!
07.12.2021
219
A+
A-

Burcu Özberk ile başrollerini paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızı Melisa Döngel’in çekimlerde olay çıkardığı iddia edildi. Zekeriyaköy’de çekim yapan ‘Aşk Mantık İntikam’ dizisinin ekibi mahalleliyle birbirine girdi. Çalışanlar kendilerini uyaran ev sahiplerinin üzerine yürüdü. Dizinin başrol oyuncularından olan Melisa Döngel de vatandaşlara hakaretler yağdırdı.

Zekeriyaköy’de çekim yapan Aşk Mantık İntikam dizisinin ekibi, mahalleliye rahatsızlık verince olay çıktı. Dizinin yıldız isimlerinden Melisa Döngel de, mahalleliye demediğini bırakmadı. 

Döngel, vatandaşlara hakaretler yağdırdı. Mahalleli pankart asarak duruma tepki gösterdi.

Son dönemde dizi setleri İstanbul’un güzide yerlerinden Zekeriyaköy’e kurulmaya başlandı. Bu bölgede bulunan evler kiralanarak diziler çekiliyor. Ancak bu dizi çalışmaları, çevre sakinlerini rahatsız etmeye başladı.”Aşk Mantık İntikam”dizisinin çekimleri de Zekeriyaköy’de bulunan bir villada yapılıyor. Onlarca villanın olduğu sokakta bir ev çekimi için kamyonlar, minibüsler, arabalar ile neredeyse yüze yakın insan o sokağa doluyor. Tabii tüm sokak kamyon ve araba ile dolduğu için bölgede oturanlar, arabalarını park edecek yer bulamıyor.

Geçtiğimiz gün “Aşk Mantık İntikam” dizisinin set ekibi de arabalarını bir villanın önüne bırakmış. O evde çalışan bahçıvan, kamyonun evin önünden çekilmesini rica etmiş. Fakat set çalışanları bir anda laflar söyleyerek bahçıvanın üstüne yürümüş. Orada büyük tartışma çıkmış. Dizinin oyuncularından Melisa Döngel de olaya dahil olarak ev sahiplerine hakaretler yağdırmış. Ekranlarda hayranlık duydukları oyuncunun ağzından çıkanlara vatandaşlar şaşırıp kalmış. Bu olay sonrası orada oturanlar sokağın girişine “Huzur, düzen, temizlik hakkımız. Mahallemizde hakkımızı ihlal eden dizi setlerini istemiyoruz” yazılı pankartlar asmaya başlamış.

İŞTE O PANKART

acunn.com/Takvim


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.