DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Melisa Şenolsun’dan Atiye dizisi için müjdeyi verdi!

Melisa Şenolsun’dan Atiye dizisi için müjdeyi verdi!
31.01.2020
234
A+
A-

Netflix’in ikinci orijinal dizisi Atiye’nin çok beğenilen birinci sezonunun ardından ikinci sezonun ne zaman yayımlanmaya başlayacağı herkes tarafından merak konusu oldu.

Sevişme sahneleriyle çok konuşulan, başrollerini Beren Saat ile Mehmet Günsür’un paylaştığı dizi Atiye için müjdeyi Melisa Şenolsun verdi.

Atiye dizisinde Beren Saat’in kardeşi Cansu karakterine hayat veren ve rol arkadaşı Metin Akdülger ile çekilen sevişme sahnesi ile olay olan Melisa Şenolsun, Nişantaşı The House Cafe’den çıkarken görüntülendi.

Şenolsun, Atiye dizisinin 2. sezonu için ”Dizimiz çok güzel gidiyor. İyi tepkiler alıyoruz. Yeni sezonun çekimlerine mart ayı gibi başlayacağız” dedi.

Öte yandan Atiye dizisinde Atiye’nin deli dolu kardeşi Cansu karakterine hayat veren Melisa Şenolsun, dizide ablasını hem çok seven hem de onun yanında silik kalmaktan ve hep birilerinin bir şeyi olmaktan sıkıntı duyan bir genç kadını oynuyor. Herkesin yardımına koşan Cansu bir an aşk karşısında güçsüz kalıyor.

Cansu, büyük bir hata yapıyor ve ablasının nişanlısı ile birlikte oluyor. Beren Saat’in Metin Akdülger ile çekilen cesur sevişme sahnesinin ardından Melisa Şenolsun’un da sevişme sahneleri çok konuşulmuştu.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.