DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Merve Boluğur taşa oturdu, kendisini övdü

Merve Boluğur taşa oturdu, kendisini övdü
08.08.2020
215
A+
A-

Merve Boluğur, tatiline devam ederken sosyal medya hesabından da paylaşım yapmaya devam ediyor. Boluğur, son paylaştığı fotoğrafa arkadaşı yorum yapınca, “Taşın üstüne taş oturdu” şeklinde yanıt vermesi ise olay oldu.

Şimdilerde hayranı sanat direktörü Burak Dayı ile mutlu bir aşk yaşayan Merve Boluğur, tatiline hız kesmeden devam ediyor. Tatilinden keyifli anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Boluğur, bir kez daha sosyal medyanın diline düştü.

“ÖZGÜVEN PATLAMASI”

Boluğur, sosyal medya hesabından taşın üstüne oturduğu bir kareyi paylaştı. Makyajsız haliyle poz veren ünlü oyuncu bu kareyi, “Olduğu gibi” notuyla paylaşınca olanlar oldu. Boluğur’un fotoğrafına yorum yapan yakın arkadaşı Cihan Ersözlü’nün, “Hep böyle oturursun zaten” yorumuna Boluğur, “Taşın üstüne taş oturdu” diyerek bir kez daha gündem oldu. Boluğur’un bu yanıtına, ‘özgüven patlaması’ yorumları yapıldı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.