DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Merve Nur Başbuğ’dan Erol Özmandıracı’ya nafaka davası

Merve Nur Başbuğ’dan Erol Özmandıracı’ya nafaka davası
12.01.2020
246
A+
A-

Naz Elmas’la geçen ay evlenen Erol Özmandıracı, eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ ile mahkemelik oldu. Başbuğ, 2 yaşında bir kızları olduğunu iddia etti.

Hostes Merve Nur Başbuğ, iş insanı Erol Özmandıracı ile 4 yıl ilişki yaşadıklarını ve bu ilişkiden 2 yaşında bir kızları olduğunu iddia etti.

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre; İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Başbuğ, Özmandıracı’ya 20 bin liralık tedbir nafakası davası açtı. Başbuğ, mahkemeden baba ile kızı arasında kişisel ilişki tesisi talebinde de bulundu.

İş insanı Erol Özmandıracı, 2015 yılında eşi Ceylin’i cicişler lakaplı Esra-Ceyda Ersoy kardeşler ile aldattı.

Ardından uçakta tanıştığı hostes Merve Nur Başbuğ ile aşk yaşadı.

Geçen ay Esma Sultan’da düzenlenen görkemli bir düğünle Naz Elmas ile dünyaevine girdi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.