DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Merve Özbey: Babam apar topar gömüldü

Merve Özbey: Babam apar topar gömüldü
07.12.2020
221
A+
A-

Şarkıcı Merve Özbey’in babası Ahmet Özbey, geçen günlerde hayatını kaybetti. Vefat eden babasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özbey, “Ölüm sebebi corona virüsü değil, kalp krizi ama pandemiden dolayı apar topar gömüldü” dedi.

6,5 aylık hamile olan şarkıcı Merve Özbey’in 64 yaşındaki babası Ahmet Özbey, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Vefat eden babasının ardından Instagram hesabından paylaşımda bulunan Özbey, şunları söyledi:

* Şu süreçte beni en çok üzen, eskiden cenazelerde insanlar yalnız kalmazdı. Namaz saatlerinde gömülürlerdi. Cenaze namazları olurdu. Sağlığı elverdiği sürece herkesin yanında olan babam pandemiden dolayı apar topar gömüldü.

* Ölüm sebebi corona virüsü değil, kalp krizi fakat bu hastalıkla mücadele etmeye çalışan herkese şifa dilerken, boş boş sokaklarda dolaşan insanlara da kırgınlığım yok değil.

* İnsan başına gelmeden anlamıyor. İnsanlar sizi telkin etmek için sarılamıyor bile. Umarım herkes kendi sorumluluğunu bilir ve en yakın zamanda bu süreci atlatırız.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.