DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Meryem Uzerli ekranlara geri dönüyor

Meryem Uzerli ekranlara geri dönüyor
23.10.2018
259
A+
A-

Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya’nın rol aldığı ‘Vurgun’ adlı dizi için Meryem Uzerli’ye teklif götürüldü.

Geçtiğimiz yıl ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde rol alan Meryem Uzerli ile Deniz Çakır, yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Akşam Gazetesi’nin haberine göre; uzun süredir bir projede yer almayan Uzerli, ekranlara dönüyor! Güzel oyuncuya, Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya’nın rol alacağı Gold Yapım imzalı ‘Vurgun’ adlı diziden teklif geldi.

Henüz net bir anlaşma sağlanmazken, bir süredir ekranlarda görülmeyen Uzerli’nin bu fırsatı değerlendirileceği öğrenildi. Petekkaya ise Çakır ve Uzerli’yi sosyal medya hesabından takip etmeye başladı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.