DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Meryem Uzerli’nin son hali takipçileri tarafından eleştirildi

Meryem Uzerli’nin son hali takipçileri tarafından eleştirildi
17.11.2019
266
A+
A-

Oyuncu Meryem Uzerli’nin son hali takipçileri tarafından beğenilmedi. Uzun saçıyla görmeye alışık olduğumuz Meryem Uzerli, yeni saç modeliyle bir hayli eleştirildi.

‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan, sempatik hareketleriyle de Türk halkının gönlüne taht kuran Meryem Uzerli’nin son imajı sosyal medyada tepki çekti.

Oyuncuya uzun saçın daha çok yakıştığını söyleyen hayranları, Uzerli’nin yaptırdığı estetik müdahaleleri de çok fazla buldu.

Özellikle oyuncunun burnunun ucundaki değişiklik dikkatlerden kaçmadı.

İşte Meryem Uzerli’ye gelen tepkilerin bazıları:

– Eski yüzünü istiyoruz.

– Uzun saçları daha çok güzeldi.

– Sen Muhteşem Yüzyıl’da muhteşem ve çok doğal bir kadındın. Ne yaptın böyle kendine?

– Kısa saç hiç yakışmamış. Bu kadın kendine ne yapıyor? Git gide çirkinleşiyor.

– Burun ve dudaklar gitmiş. Ona, uzun burun çok yakışıyordu.

Meryem Uzerli estetik yaptırdığı yönündeki haberler üzerine, “Hiç estetik yaptırmadım” açıklamasını yapmıştı.

MERYEM UZERLİ KİMDİR?

12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen’in Kassel Şehri’nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelen Meryem Uzerli’nin tam adı Meryem Sarah Uzerli’dir.

İki ağabeyi bir de ablası olan Meryem Uzerli, Muhteşem Yüzyıl ile hayatımıza  girmiş, burada hayat verdiği Hürrem Sultan karakteriyle de Türk vatandaşlarının gönlünde taht kurmuştu. Dizide rol almadan önce 8 aylık bir seçilme sürecinden geçen Meryem Uzerli ynı zamanda Almanya’da birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesi ise oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırmış olduğu Hürrem Sultana paralel olacak kadar gelişmiştir.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.