DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Metin Akpınar’ın biyolojik kızı: Teşekkür bile etmedi

Metin Akpınar’ın biyolojik kızı: Teşekkür bile etmedi
16.10.2023
434
A+
A-

Metin Akpınar evlilik dışı doğan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Metin Akpınar’ın biyolojik kızı Duygu Nebioğlu katıldığı bir televizyon programında biyolojik annesinin korktuğundan bazı gerçekleri anlatamadığını söyledi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın sunduğu ‘Neler Oluyor Hayatta’ programına konuk olan Nebioğlu, Metin Akpınar’dan maddi ya da manevi bir destek görmediğini belirterek, ‘beni büyüten babama bir teşekkür bile etmedi’ ifadesini kullandı.

Nebioğlu şunları söyledi:

“Antalya’da bir otelde 12 saat boyunca karşılıklı konuştuk. Ben hikayemi anlattım. Bir yandan da bana ‘karım bunu öğrenirse size zırnık koklatmaz’ diyordu.

Ben kendisinden ne maddi, ne de manevi destek görmedim. Verdiği parayla sadece hayvanları besleye biliyorum. Kendim için hiçbir şey almadım.

Bana araba mı aldı, ev mi aldı? Son birkaç yıldır, ödeme yapılıyor. O da kendisi için bir akşam yemeği kadar para.

Yaptığı açıklamada ‘bunları yaşadığınız için çok üzgünüm’ dedi ama o şekilde davranmadı. Sadece söylemde kaldı. Biz kardeşimle çok zorluklar yaşadık. Ben çok zor ameliyatlar geçirdim, kendisi beni bir kez bile aramadı.

ÖZÜR DİLEMEDİĞİ İÇİN DAVA AÇTIM

Bizi bildiğini en başından beri inkar ediyor Metin Akpınar, ‘bilmiyordum’ diyor. Kendini savunmak için inkar ediyor.

Babam benden bugüne kadar özür dilemediği için davayı açtım.

Kendi eşini korurken bizi korumuyorsun. Bu sürecin başına geleceğini biliyordu, her şeyden haberi vardı. Çok güzel oyunculuk yaptı.

Eşiyle de muhatap oldum. Birkaç saat görüştük, ilk başta çok iyi davrandı. Sonra çok ama çok kötü davrandı.

‘Gel bakalım sen, neden Metin Abi’nin üzerinden prim yapıyorsun. Git ananın yanına’ diye tepki gösterdi.”

NE OLMUŞTU?

Metin Akpınar evlilik dışı doğan ikiz kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nu kabul ettiğini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Duygu Nebioğlu babasının açıklamasının ardından sosyal medyada paylaşımda bulunmuş, Nebioğlu “Size elimdeki deliller ile gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlattığımda sanat tarihinin kaybı çok büyük olur” ifadelerini kullanmıştı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.