DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Metin Uca’dan Hülya Avşar’ın tepki çeken sözlerine yanıt

Metin Uca’dan Hülya Avşar’ın tepki çeken sözlerine yanıt
20.12.2021
219
A+
A-

Şarkıcı Hülya Avşar, “Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Gerekirse simit yenecek ama bugünleri de kolay atlatacağız” dedi. Metin Uca sosyal medya hesabından Hülya Avşar’ın tepki çeken sözlerine mesaj gönderdi.

Hülya Avşar, magazin muhabirlerinin  “Ekonominin sanatçılara nasıl yansıması oluyor?” sorusuna verdiği yanıt sosyal medyada büyük tepki topladı.

Avşar verdiği yanıtta, “Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Benim bildiğim bir tek şey var. Türkiye’de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi, insanlar olarak bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“MESAJINI ALDIM HÜLYA AVŞAR”

Sunucu Metin Uca da Hülya Avşar’ın bu ifadelerine çektiği bir videoyla yanıt verdi.

Uca, “Gerekirse mascarpone peynirli bagellarımız espresso macchiatolar eşliğinde içilecek ve yenecek bu zor günler mutlak geçilecek. Çünkü ben de Hülya Avşar gibi düşünüyorum. Mesajını aldım Hülya Avşar” dediği  videoyu Twitter hesabından ‘Mesacını aldım Hülya fayızları indirmek için sen davar mısın’ sözüyle paylaştı.

(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.