DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Michelle Heaton’ın elbisesi katıldığı davette patladı

Michelle Heaton’ın elbisesi katıldığı davette patladı
22.10.2018
216
A+
A-

Michelle Heaton, geçtiğimiz gün Londra’da katıldığı özel bir davette zor anlar yaşadı. TV yıldızının tuvalete gittiği anda elbisesinin fermuarı patladı…

Ünlü şarkıcı ve TV yıldızı Michelle Heaton, geçtiğimiz akşam Londra’da yardım amacıyla düzenlenen ve ünlülerin akın ettiği Float Like A Butterfly balosuna katıldı. Davete giderken uçuk pembe bir elbise giyen Heaton bir ara makyajını tazelemek için tuvalete gitti ve ne olduysa o anda oldu.


Michelle Heaton

Bir anda elbisesinin fermuarı patlayan Michelle Heaton ne yapacağını şaşırdı ama neyse ki yanında yedek bir kıyafeti vardı. O anda yanında bulunan arkadaşının yardımıyla başına gelenleri cep telefonuna kaydeden Heaton, sonrasında ise bunları sosyal medya hesabında paylaştı.


Ünlü şarkıcı, patlayan fermuarını sosyal medyada paylaştı.

“Tuvalete gidersiniz, kapıyı kapatırsınız… Sürpriz! Açıl susam açıl!” şeklinde bir not yazan Heaton gecenin geri kalanına kırmızı bir elbiseyle devam etti.


Heaton geceye kırmızı yedek elbisesi ile devam etti.
(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.