DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mine Tugay: Böyle sağlık sorunları olabiliyor

Mine Tugay: Böyle sağlık sorunları olabiliyor
11.01.2023
85
A+
A-

‘Yalı Çapkını’ dizisine ‘Defne’ karakteriyle dahil olan Mine Tugay sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı ‘Yalı Çapkını’ dizisine ‘Defne’ karakteriyle katılan Mine Tugay, Instagram hesabından soru cevap etkinliği yaptı.

“Yüzünüzün bu hali harika. Sadece kullandığınız ilaçlara bağlı şişlik olduğuna sevindim. Acil şifalar dilerim” diyen bir takipçisine yanıt veren Tugay, “Çok naziksiniz. Böyle küçük sağlık sorunları olabiliyor. Biz de her an ekran önünde olduğumuz için bazen böyle olabiliyor” dedi.

ESTETİK İDDİALARINA YANIT VERMİŞTİ: AMELİYAT OLDUM

Geçen günlerde yüzündeki değişimle gündem olan Mine Tugay, estetik yaptırdığı iddialarına şu sözlerle yanıt vermişti.

“Sevgili dostlar, ben sol gözümle 12 yıldır bir sağlık problemi yaşıyorum. Zamanında yapılan bir dolgunun sol gözümün altında donması üzerine birkaç ameliyat olmak zorunda kaldım ve ara ara o bölgede şişmeler ve çökmeler oluyor. Orada oluşan bir kist sebebiyle de bir ameliyat oldum ve kortizon tedavisi görüyorum.”

“Ki onun şişliğine denk geldi bazı sahnelerim maalesef. İzleyenlere de bunu minimum yansıtmak için filtre uygulandı. Fakat estetik bağımlılığına kadar gelmiş konuşmalar. Hayır öyle değil. Sağlık bu. Kimse de benim bu yaşadığım zor süreci yaşamaz umarım. Yani demem o ki rahat olun, ben iyileşiyorum ve moralim yüksek. Güzel dileklerinizi aldım şimdiden. Çok sevgiler. Bu arada olayların geçmişini, gerçeğini bilmeden bu kadar yanlış konuşmaların yapılması da gerçekten üzücü. Neyse akşama bomba bir bölüm var. İzleyin derim.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.