DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mine Tugay’dan arkadaşına veda

Mine Tugay’dan arkadaşına veda
23.02.2023
124
A+
A-

Oyuncu Mine Tugay, Hatay’da enkaz altından cansız bedeni çıkarılan arkadaşı, tiyatrocu Orhan Aydın’ın kızı Eylem Şafak Aydın’a Instagram’dan veda etti.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Türkiye’yi yasa boğan depremde Hatay’da yaşayan tiyatrocu Orhan Aydın’ın kızı yaşayan Eylem Şafak Aydın da hayatını kaybetti.

Arkadaşı Eylem Şafak Aydın’ı kaybetmenin acısını yaşayan oyuncu Mine Tugay Instagram hesabından yaptığım paylaşımda “Şiirlerin, mektupların, hüzünlerin, umutların, isyanların, gülüşlerin hepsi içimde, bana emanet kız kardeşim… Gözyaşım ol istemezdim. Kızma. Şehirler ağlıyor ben nasıl ağlamayayım…” dedi.

“ÇOK ÖFKELİYİM KIZ KARDEŞİM”

Mine Tugay, daha önce yaptığı bir başka paylaşımda ise arkadaşıyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

“Son sözlerin ‘ufak tefek yaralarım var ama iyiyim’miş Eylem. Sen Lilith’im, gençliğim, Bizans kraliçemdin benim. Hayatına değdiğin her insanın seni hep sarıp sarmalama, sana sığınma, seninle yaşama göğüs germe, hayatı dibine kadar yaşama isteklerinin dolup taştığını biliyorum. Sen buradan gidene kadar o beş gün boyunca bana yaşattığın umut için, tükendiğim her anda beni tekrar umuda çektiğin için, bana umut gerçekten nedir öğrettiğin için teşekkür ederim arkadaşım. ‘Bu kadar mı çaresisiz?’ dedim günlerce gelmeyen vinç yüzünden seni kurtarmak için çalışan insanlara… ‘Evet, bu kadar çaresisiz’ dediler. İnanmadım buna, bütün kötü şeye rağmen direndiğini biliyordum çünkü… Biz yetişemedik Eylem, biz senin gibi güzel ruhlara, milyonlarca cana yaşamlarını veremedik. Çok öfkeliyim kız kardeşim… Seni çok özlüyorum. Gittiğine hâlâ inanmak istemiyorum… Özür dilerim Eylem, özür dilerim.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.