DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Miss Turkey finalisti Tara annesinin izinde!

Miss Turkey finalisti Tara annesinin izinde!
21.09.2018
260
A+
A-

Miss Turkey 2018 finalistleri belli oldu. Jüri üyelerinin 226 aday arasından seçtiği 20 kişiden biri de 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz’ın kızı Tara Madelein De Vries.

1992 yılında Türkiye Güzeli seçilen Özlem Kaymaz’ın kızı Tara Madelein De Vries ilk 20’ye girerek 2018 Miss Turkey finalisti oldu. 19 yaşındaki Tara, 1.77 boyunda. Koç Üniversitesi, iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü 1. sınıf öğrencisi. Özlem Kaymaz kızının fotoğrafını sosyal medya sayfasında paylaşarak şu ifadelere yer verdi: “Bu sabah ben gözümü yavrumun bu gülüşü ile açtım… Tahmin ettiğiniz üzere Türkiye Güzellik yarışması finalisti… Ne kadar saf ve temiz ve içimi titreten bir gurur yaşadığımı kelimelere dökmekte zorlanıyorum. Hepimizin bir hikayesi var… Bizimkine yeni sayfalar eklenirken sizlerle paylaşabilmek ne güzel… Rabbim hepimizin evlatlarına önce sağlık sonra hayallerini gerçekleştirecek güç versin… Şükürler olsun… O güzel yüreğinin ışığı yüzünden, gülüşünden eksik olmasın. Canım kızım” ifadelerini kullandı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.