DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nazlı Hamarat’tan takipçisine yanıt

Nazlı Hamarat’tan takipçisine yanıt
11.05.2018
299
A+
A-

Hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Nazlı Hamarat’ın bebeğinin babası merak konusu olmuştu. Nazlı Hamarat, ‘Bebeğin babasını çok merak ediyoruz’ diyen bir takipçisine yanıt verdi

“İşte Benim Stilim” yarışmasıyla ünlenen ve ardından eşinin öldürülmesi ile gündeme oturan Nazlı Hamarat, Instagram hesabından hamile olduğunu duyurmuştu.

Eşinin ölümünden sonra evlenmeyen fakat birkaç ay sonra Aydın Gaffar ile aşk yaşamaya başlayan Nazlı Hamarat’ın bebeğinin babası merak konusu olmuştu.

‘BEBEĞİN BABASI BİR HATAYDI’

Hamilelikte son ayına giren Nazlı Hamarat, Instagram hesabından bebeğinin babasını soran takipçisine yanıt verdi.

Nazlı Hamarat, ‘Babasını öğrendiğinizde üzülürsünüz diye korkuyorum. O bir hataydı ama bir meleği bu yüzden cezalandırmak istemedim’ dedi.

Nazlı Hamarat, bir başka takipçisinin ‘Babası yanında olacak mı senin?’ diye soran takipçisine ise ‘^Baba vasfını hak ederse olabilir…Babalık da annelik kadar önemli bence.Bazı babaların hiç olmaması daha hayırlı olabilir bazen’ diye cevap verdi.

‘BEBEĞİN BABASI BENİM’

Bunun üzerine bebeğin babası ortaya çıktı. Nazlı Hamarat’ın bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Aydın Gaffar “Bebeğin babası benim. Bebeğimiz uzaydan gelmedi” dedi.

Aydın Gaffar, Nazlı Hamarat’ın 2015’te bir cinayete kurban giden eski eşi Emir Şaşmaz’a ikizi kadar benziyor.

NAZLI HAMARAT KİMDİR?

1989 Bandırma doğumlu olan Nazlı Hamarat , Ege Üniversitesi Radyo sinema TV bölümü mezunu.

İstanbul’da yaşayıp okula her gün uçakla gidip gelen Nazlı Hamarat lüks kıyafetlere olan düşkünlüğü ile biliniyor.

İstanbul’daki sosyetik mekan davetlerinden birinde giydiği 60 bin liralık kıyafetle bir dönem eleştirilerin hedefi olmuştu.

Nazlı Hamarat spikerlik denemelerinde başarıya ulaşamayınca şansını şarkıcılıkta da denemiş bir isim.

‘Pitbull ile düet yapacağım’ iddiası ile bir dönem ortaya çıkmıştı. Ancak bunu yapamamıştı.

Son dönemde moda ve tasarım konularına merak saran Nazlı Hamarat , İşte Benim Stilim yarışmasına katılmıştı.

Kaynak:Posta


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.