DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nefes Nefese dizisi bitiyor mu?

Nefes Nefese dizisi bitiyor mu?
28.09.2018
249
A+
A-

Star TV’de yayınlanan ve başrollerini Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun ve Caner Şahin’in paylaştığı Nefes Nefese dizisi için final kararı alındı.

Ekrana erken veda eden dizilere bir yenisi daha eklendi. Medyaradar’ın haberine göre, Star TV’nin yüksek bütçeli dizilerinden Nefes Nefese için final kararı alındı. Başrollerini Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun ve Caner Şahin gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizinin dün akşam 8. bölümü seyirciyle buluştu.

Nefes Nefese dizisi 26 Eylül Çarşamba akşamı reytinglerde Total’de 9. sırada, AB’de ise 4 sırada yer aldı. Yayınlandığı günden bugüne reytinglerde başarılı sonuç elde edemeyen, TMC Film imzalı dizinin 10. bölümde final yapmasına karar verildi.

NEFES NEFESE DİZİSİ GENEL KONUSU NEDİR?

Annesinin hayatta olduğunu öğrenen Rüya için işgal altındaki köye girmenin tek yolu Boran’la (Nick Xhelilaj) sahte bir evlilik yapmak. O güne kadar babasının dizinin dibinden ayrılmayan Rüya bu tehlikeli yolculuğa çıkmayı kafasına koyar. Ve yolu, altı yıl sonra ilk kez evine dönen Yusuf’la (Şükrü Özyıldız) kesişir. Suriye’deki annesini ararken Antakya’da kalabalık bir ailenin ve bambaşka bir maceranın içinde bulur kendini. İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır.

NEFES NEFESE DİZİSİNDE KİMLER OYNUYOR?

Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun’un yer aldığı, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Nefes Nefese’de; Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, Serkan Genç, Mehmet Akif Özdemir, Yelda Püsküllü, Nur Güven, Seçkin Şahin, İpek Ayaz Kortunç, Zeynep Anacan, Pınar Erincin, Burak Zereyalp, Doğukaan Uğurlugülbüken, Derin Oflaz, Asil Yıldırım rol alıyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.