DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Neslihan Atagül ve İlker Kaleli Dip dizisiyle geliyor!

Neslihan Atagül ve İlker Kaleli Dip dizisiyle geliyor!
14.02.2018
311
A+
A-

Neslihan Atagül ve İlker Kaleli’yi buluşturan yeni dizi İntiharcı’nın ismi değişti ve Dip oldu. Dip dizisinden ilk kare de yayınlandı.

PuhuTV’nin merakla beklenen yeni dizisi Dip’te Neslihan Atagül ve İlker Kaleli başrolleri paylaşıyor.

Yapımcılığını TMC Film’in, yönetmenliğini Uygar Kutlu’nun, senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür’ün üstlendiği Dip dizisinin çekimleri başladı. puhutv’de yayınlanacak dizide Neslihan Atagül’ün bir hacker’ı, İlker Kaleli’nin ise bir psikologu canlandıracak.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.