DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nevra Serezli’den takipçisine sosyal medyayı sallayan cevap

Nevra Serezli’den takipçisine sosyal medyayı sallayan cevap
23.03.2021
228
A+
A-

Sevilen oyuncu Nevra Serezli’nin 2013 yılında vefat eden eşi Metin Serezli ile Mısır piramitlerinde çektirdiği fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafı açıklama yapmadan paylaşan Nevra Serezli, takipçisinin yaptığı yoruma verdiği cevapla herkesi güldürdü.

Son olarak Exxen’de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisiyle izleyici karşısına çıkan Nevra Sezerli, 28 Temmuz 2020 tarihinde yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Sezerli’nin o gün yaptığı paylaşımda, 2013 yılında hayatını kaybeden oyuncu eşi Metin Sezerli ile, Mısır gezisinde çekilmiş olduğu bir fotoğraf yer alıyordu.

Ancak usta oyuncu bu fotoğrafa, herhangi bir not düşmeden paylaşım yapmış ve bir takipçisi de bunu fark edip, ‘Tünaydın, iyi günler Nevra hanım. Sizi kınıyorum, çok düşüncesizsiniz (!). Yahu insan fotoğrafın nerede çekildiğini yazar değil mi?’ yorumunu yaptı. Takipçinin ciddi mi şaka mı yaptığı tam olarak bilinmezken, Serezli’den beklenmedik bir yanıt geldi.

Nevra Sezerli, yapılan bu yoruma; ‘Arkamda piramitler var neresi olabilir?’ cevabını verdi. Usta oyuncunun bu fotoğrafı, Twitter’da ve Instagram’da pek çok fenomen sayfa tarafından paylaşıldı ve binlerce beğeni ile yorum aldı.

İşte o paylaşım

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.