DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Oğuzhan Uğur’a ‘mermi’li tehdit

Oğuzhan Uğur’a ‘mermi’li tehdit
15.12.2021
198
A+
A-

Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, arabasının üstüne notla birlikte mermi bırakıldığını açıkladı. Uğur, “Arabamın üzerine mermi bıraktılar. Daha yeni. Ölü bir PKK’lı teröristin cebinden benim, kardeşimin fotoğrafı çıktı” dedi.

Haber Global’de yayınlanan ‘Tarafını Seç’ programının bu haftaki konukları, Ertuğrul Özkök ve sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur oldu.

Oğuzhan Uğur, “Ertuğrul abi sizin gibi insanların hata yapma lüksü elbette var ama bizim kadar olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bir cümlenizle çok sayıda insanı etkiliyorsunuz. Etkilenen insanların hayatları ertesi gün yeni bir sayfa ile devam etmiyor. Ve artık sosyal medya çağındayız. Cep telefonuyla, ses kayıtlarıyla ifşa olan insanlar yine sosyal medyada gündemin birinci sırasını alıyor. Ama bu memlekette gündemi her zaman ekonomi değiştirmiştir. Benim için de en iyi muhalefeti dolar, ekonomi yapıyor” dedi.

“ARABAMIN ÜZERİNE MERMİ BIRAKTILAR”

Uğur, programda ayrıca ölü bir teröristin cebinden kardeşinin ve kendisinin fotoğrafının çıktığını ,arabasının üzerine de notla mermi bıraktıklarını açıkladı.

Ünlü fenomen, “Benim istediğim gibi davranmam normal ama bu özgür olduğum için değil. Arabamın üzerine mermi bıraktılar. Daha yeni. Ölü bir PKK’lı teröristin cebinden benim, kardeşimin fotoğrafı çıktı. Biz bunları da göze alıyoruz” diye konuştu.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.