DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Okan Bayülgen Twitter’da TT Oldu, “Öldüğünü” Sandı

Okan Bayülgen Twitter’da TT Oldu, “Öldüğünü” Sandı
19.08.2017
363
A+
A-

Okan Bayülgen yeni sezonda program sunacağı iddiası ardından Twitter’da TT listesine girdi. Bunun üzerine paylaşım yapan Okan Bayülgen Twiter’da TT olduğumu göründe “öldüğümü sandım” dedi. Uzun yıllar boyunca bir çok başarılı programa imza attıktan sonra, so bir kaç yıl tv programı yapmayan Okan Bayülgen’in yeni sezonda FOX TV’de talk şov programı yapılacağı iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından başarılı programcının bir çok hayranı twitter’da yorum yapınca ünlü isim en çok konuşulanlar arasına girdi. Bu duruma esprili bir dille yaklaşan Okan Bayülgen; “Kendimi TT’de görünce öldüğümü sandım” yorumu yaptı

OKAN BAYÜLGEN TWİTTER’DA TT OLDU, ESPİRİYİ PATLATTI

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, ekranlara döneceğine dair çıkan haberlerin ardından, Twitter Türkiye Trending Topics (TT) listesine girdi. Bunun üzerine Bayülgen, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

Okan Bayülgen’in, yeni sezonda FOX TV’de talk şov yapacağı veya bir yarışmanın sunuculuğunu yapacağı iddia edildi. 53 yaşındaki şovmenin sevenlerini heyecanlandıran bu haberin ardından Bayülgen’den ilginç bir açıklama geldi.

Kendine has üslubuyla sosyal medya hesabından paylaşım yapan Okan Bayülgen, “Kendimi TT de görünce öldüm sandım” ifadelerini kullandı. Son dönemde ekranlardan uzak kalan ünlü şovmen, Bodrum’daki sanat kulübüyle ilgileniyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.