DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Oyuncu Hamza Yazıcı isyan etti!

Oyuncu Hamza Yazıcı isyan etti!
11.07.2021
241
A+
A-

‘Camdaki Kız’ dizisinde ‘Tako’ karakterini canlandıran Hamza Yazıcı, sevgilisi Şenay Forbes ile Alaçatı’da görüntülendi. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinden sonra Yazıcı’nın sevgilisi Forbes’e çok sayıda çirkin mesaj atıldı. Yazıcı ise söz konusu mesajları Instagram hesabından ifşa etti.

‘Camdaki Kız’da ‘Tako’ karakterini oynayan Hamza Yazıcı, dizisi sezon finali yapınca sevgilisi Şenay Forbes ile Alaçatı’ya gitti. Hayatında her şeyin yolunda olduğunu belirten oyuncu, “Camdaki Kız sezon arası verdi. Biraz tatil yapıp İstanbul’a döneceğim” dedi.

Şenay Forbes ile ilişkisi hakkında da konuşan Hamza Yazıcı sözleri şöyle devam etti: “Bana ‘sempatiksin’ diye yürüdü. İlk atak ondan geldi. Ben de elimden geleni ardıma koymadım, onun koştuğu kadar koştum.”

“BEYİNLERİNİZ CÜCE, KALBİNİZ SAKAT KALMIŞ”

Instagram hesabından sevgilisine gelen çirkin mesajları ifşa eden Hamza Yazıcı, “Umarım sizin de ailelerinize böyle yorumlar yapılır. Bizim canımızı sıktığınız gibi sizin de canınız sıkılır. Beyinleriniz cüce, kalbiniz sakat kalmış. İnandığınız her şey başınıza yıkılır umarım. Sağlıksızca kalın” dedi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.