DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ozan Çolakoğlu: Asistanım dolandırıcılarla birlikte

Ozan Çolakoğlu: Asistanım dolandırıcılarla birlikte
20.02.2018
223
A+
A-

Çek üzerinde oynama yaptığı iddiasıyla ifade veren Ozan Çolakoğlu, “Eşim Gülşen’in aracını sattım. Asistanım ile aracı alan kişi bir olup beni dolandırdı. Asıl mağdur benim” dedi

Popçu Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu, geçen günlerde eşinin lüks aracını satmak istedi. Ozan Çolakoğlu, 750 bin liraya Murat Dudu’yla anlaştı.

Murat Dudu, Ozan Çolakoğlu’nun banka hesabına kapora olarak 150 bin lira gönderdi. Paranın tamamını ise Ozan Çolakoğlu’nun iş yerine giderek, kendi imzası ve cirosu bulunan bir çekle ödedi.

Günaydın’ın haberine göre; bir süre sonra çeki bozdurmak için bankaya başvuran Ozan Çolakoğlu, çekin karşılığı olmadığını öğrenince, Murat Dudu’nun sahibi olduğu şirkete icra takibi başlattı. Şirketine haciz gelen uzun seks hikaye Murat Dudu ise, icraya konu olan çekin kendisi tarafından cirolanmadığını ileri sürdü. Ozan Çolakoğlu’nun çek üzerinde oynama yaparak kendisini zor durumda bıraktığını söyleyen Murat Dudu, Ozan Çolakoğlu’nun cezalandırılmasını istedi.

‘ASIL MAĞDUR BENİM’

Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde ifade veren Ozan Çolakoğlu, şöyle konuştu:

“Eşim Gülşen’in adına kayıtlı olan lüks marka aracı Murat Dudu’ya sattım. Asistanım Utku Ergün ile Murat Dudu ortak çalışarak beni zarara uğrattılar. Murat Dudu’nun ileri sürdüğü gibi dolandıran değil, dolandırılan tarafım. Başlattığım icra takibi sonrası şirkete hacze gittiğimizde şirketin tasfiye edildiğini gördüm. Zararım da giderilmedi.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.