DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Özcan Deniz’den manidar paylaşım: “Korkma oğlum”

Özcan Deniz’den manidar paylaşım: “Korkma oğlum”
18.11.2020
190
A+
A-

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’dan Sarıyer’de ikamet ettikleri evden çıkmasını istediği ancak Aktan’ın çıkmayı reddettiği haberleri çıkmıştı. Deniz, bu haberlerden sonra bir paylaşım yaparak, “Korkma oğlum” dedi.

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’dan Sarıyer’de ikamet ettikleri evden çıkmasını istediği iddia edilmiş, Aktan’ın da bunu reddettiği ileri sürülmüştü. Deniz, çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Oğlu Kuzey’in bir fotoğrafını yayınlayan şarkıcı, gönderisine şu notu düştü:

“Korkma oğlum, uzun bir yol bu. Zalimin galip gelemeyeceği bir yol. Elinden geleni yapacak baban, yarınlarını iyileştirmek için. Denmesi gerekenleri söyledim, elimden geleni yaptım. Ne kaybedeceğim umurumda değil. İnsan baba olunca, cam oluyormuş. Zalimin elinde tokmak kırmaya hevesli. Oğlum şunu bil; kırılsam da keskinim. Bana ‘babam’ deyip, aşkla bakmanı engelleyenlerin, seni bir saniye bile fazla yaşamanın önüne taş koyan her vicdansızın, mutlu olma hakkımıza tecavüz eden her çıkarcının ‘hayattan alacağım var’ deyip, faturayı sana, bana kesen herkesin elini kesen bir cam. Allah biliyor ya birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi, gerisi zor ama kolay oğlum. Seni bir enkaza çevirmek isteyen kimseye izin vermeyecek baban. Seni çok seviyorum oğlum.”

FEYZA AKTAN’DAN YANIT

Feyza Aktan ise hakkında çıkan iddialar sonrası şunları söylemişti:

“Gasp: Mağdurun mal varlığına ‘cebir’ veya ‘tehdit’ kullanarak gerçekleştirilen bir eylemdir. Boşandıktan sonra kanunun bana tanıdığı haklar gasp olarak nitelendirilemez. Boşanma kararımızda çocuğumla birlikte bu evde oturabileceğim zaten yazılıdır. Kaldı ki karşı tarafça hazırlatılarak, önüme konulan boşanma protokolünü hiçbir zaman talebim olmaksızın imzalamış bir kadın olarak basına yansıtılanın aksine tazminat, araç, gayrimenkul hiçbir talebim olmamıştır.

Sadece ortak çocuğumuzla birlikte yaşamımı idame ettirebilmem için lehime cüzi bir nafaka ve sadece kullanım amaçlı bir ev ve araç takdir edilmiştir. Boşanmadan sonra aleyhime yapılan iddialar artarak devam etse de, çocuğumun olumsuz bir etkilenme yaşamaması için hep sustum.”

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.