DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Özcan Deniz’in eşi Feyza Aktan’dan boşanma açıklaması

Özcan Deniz’in eşi Feyza Aktan’dan boşanma açıklaması
20.06.2019
228
A+
A-

Özcan Deniz ile boşanacakları yönünde haberlerle gündeme gelen Feyza Aktan, sosyal medya hesabı üzerinden ‘Boşanacaklar’ haberlerine açıklık getirdi.

Bundan 15 ay önce nikah masasına oturan Özcan Deniz ve Feyza Aktan’ın evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığına dair haberler yayınlanıyordu. Hatta Özcan Deniz geride bıraktığımız ‘Babalar Günü’nde kafa karıştıran bir paylaşımda bulunmuş ve çocuğuyla birlikte çekilmiş bir karesini paylaşarak “‘Babalar Günü’m kutlu oldu” şeklinde bir not düşmüştü. Herkes çiftin evliliğinde bir sorun olduğunu konuşmaya başlarken, 2. Sayfa adlı magazin programında çiftin boşanma kararı aldığı ve habere getirilen yasak yüzünden konunun detaylarını veremedikleri belirtilmişti.

Feyza’dan Mesaj Geldi

Özcan Deniz’le olan evliliğinden bir çocuk dünyaya getiren Feyza Aktan, haberlerin çıktığı akşam sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından haklarında çıkan boşanma haberlerini yalanlayan bir paylaşım yaptı. İşte Aktan’ın o satırları:

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.