DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Özgü Namal, eşinin cansız bedeniyle karşılaşmış

Özgü Namal, eşinin cansız bedeniyle karşılaşmış
11.10.2020
374
A+
A-

Geçen hafta eşi Serdar Oral’ı ani bir ölümle kaybeden ve iki çocuğuna henüz babalarının öldüğünü söyleyemeyen Özgü Namal’ın, eşinin cansız bedeniyle karşılaştığı öğrenildi.

EŞİNİN CANSIZ BEDENİNİ BULDU

TV100’de yer alan habere göre, banyodan çıkarken kalp krizi geçiren Serdar Oral’ın cansız bedenini eşi Özgü Namal buldu.

Eşiyle birlikte çocuklarına doğal bir yaşam sağlamak için Köyceğiz’e yerleşen oyuncu, biri 5 biri de 3 yaşında olan çocuklarına henüz babalarının hayatını kaybettiğini söylemedi.

Namal, bu süreçte gözlerden uzak kalarak çocuklarıyla birlikte evde vakit geçiriyor.

DAHA ÖNCE DE KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ

Öte yandan kalp krizi sonucu vefat eden Serdar Oral’ın yaklaşık 10 yıl önce de kalp krizi geçirdiği ve kalbinin 20 dakika durduğu öğrenildi.

Daha sonra hayata döndürülen Oral, ölümden döndükten sonra çalıştığı şirketten ayrılmış ve yeni hayatında yoga ve nefes terapisine merak sarmıştı.

İki çocuğunun da evde hipnoz yöntemiyle doğmasına yardımcı olan Oral, son yıllarda açtığı nefes kamplarında eğitmenlik yapıyor ve doğada vakit geçiriyordu.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.