DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pelin Akil: Hak görmüyorum…

Pelin Akil: Hak görmüyorum…
22.02.2023
84
A+
A-

Oyuncu Pelin Akil, zor durumda olan depremzedeler aklına geldiği için uyuyamadığını söyledi. Akil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Üstüm örtülüyse üşüsem de açıyorum. Çünkü hak görmüyorum” ifadelerini kullandı.

Pelin Akil, Instagram hesabından sabaha karşı yaptığı paylaşımla depremzedelerin yaşadıklarını ve kendi korkularını anlattı.

Uyku ilacı ve yatıştırıcı çay içmesine rağmen geceleri uyuyamadığını belirten Akil, şu ifadeleri kullandı:

“Ben mi nasılım? Özellikle akşam olunca uyku ilaçları yatıştırıcı çaylarla hala uyuyamayan, evde en son uyuyan kişi olmaktan korkan. Uykuya şans eseri dalarsam 04.00 civarlarında uyanıyorum. Ya kabuslarla ya da aniden avize mi sallanıyor diye dik dik tepeye bakarak ve hava aydınlanana kadar öyle kalarak. Sonra üstüm örtülüyse üşüsem de açıyorum. Neden? Çünkü hak görmüyorum şanslıysa çadırı o da varsa üşüyerek uyumaya çalışan onca depremzede varken…”

“Uyandıktan sonra da deprem bekliyorum. Beklenir mi ya deprem? Hadi oldu, hadi şanslıysak kurtulduk bir şekilde, kurtulmak? İstanbul yangın yeri… Yollar binalardan kapanmış, ulaşım yok, telefon çekmiyor, açlık, sefalet, şiddet, öfke… Kurtuluş mu olur bu? Ben kafamı avizeye dikip beklemesem de gelecek. Hiçbir önlem yok, önlemden bahseden bile yok… A4 kağıdına çizilen hayali evler yeni şehirler dışında.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.