DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Petek Dinçöz’den üzücü haber…

Petek Dinçöz’den üzücü haber…
29.09.2020
272
A+
A-

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Petek Dinçöz, sosyal medya hesabından yaptığı üzücü paylaşımla, bebeğini kaybettiğini duyurdu. Düşük yapan Petek Dinçöz, ‘Annelik heyecanım yarıda kaldı’ ifadelerini kullandı. Dinçöz, 2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuş ve bu evlilikte İrfan Aslan isminde bir çocuk sahibi olmuştu.

Bir dönemin ünlü şarkıcılarından Petek Dinçöz’den üzücü haber… 2. kez evlat sahibi olmaya hazırlanan 40 yaşındaki Dinçöz, bebeğini kaybettiğini açıkladı.   

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dinçöz, şu ifadeleri kullandı:        

Doğuştan gelen boyun kemiği tersliği rahatsızlığı ve troid hastalığım sebebiyle 2. kez yaşadığım annelik heyecanım maalesef yarım kaldı. Ailemizin büyümesi ve İrfan Aslan’ın ağabey olması tek dileğimiz. Rabbim bana ve tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu sağlıkla, hayırlısıyla yaşatsın.

Öte yandan Petek Dinçöz, hamile olduğunu geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından paylaştığı pembe bir bebek patiği fotoğrafı ile duyurmuştu.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.