DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pınar Altuğ Atacan: “Soyunma odama girip dudaklarıma yapıştı”

Pınar Altuğ Atacan: “Soyunma odama girip dudaklarıma yapıştı”
25.10.2019
317
A+
A-

Oyuncu Pınar Altuğ Atacan, meslektaşı ve eşi Yağmur Atacan ile birlikte katıldığı bir programda nasıl tanıştıklarına dair hikayesini anlattı. Güzel oyuncu özel hayatına dair açıklamalarda da bulundu.

Bir programa konuk olan oyuncu Pınar Altuğ, “Soyunma odama dalıp dudaklarıma yapıştı” diyerek eşi Yağmur Atacan ile ilişkiye nasıl başladıklarını anlattı. Yıllardır yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan’la YouTube kanalı üzerinden program yapan gazeteci Sibel Arna’ya konuk oldu. Altuğ, programda eşiyle ilişkiye nasıl başladıklarını ve özel yaşantısından bahsetti.

“DUDAKLARIMA YAPIŞTI, SALAKLAŞTIM”

Su adında bir kız çocukları olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan 13 buçuk sene önce İlk Aşkım adlı dizinin setinde tanıştı. İlişkiye nasıl başladıklarını anlatan Pınar Altuğ, “Benim soyunma odamdan dınk diye içeri dalıp, dudaklarıma yapıştı. Salaklaştım. Merhaba diye gelip, çatanak diye öpünce. Hala da öpüyor işte. 13,5 yıl oldu” dedi.

“İYİ Kİ ARAMIZDA 9 YAŞ VAR”

Eşiyle arasında 9 yaş olduğu için sık sık eleştiri yağmuruna tutulan Pınar Altuğ, “Tanıştığımızda Yağmur 23 yaşındaydı, şimdi 36 oldu, Ben 32’ydim 45 oldum. Ama iyi ki aramızda o 9 yaş var. Yağmur o kadar bilmiş ki benimle aynı yaşta olduğunu düşünemiyorum” şeklinde konuştu.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.