DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pınar Altuğ sosyal medyanın diline düştü!

Pınar Altuğ sosyal medyanın diline düştü!
19.08.2020
207
A+
A-

Eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile tatilinden fotoğraflar yayınlayan Pınar Altuğ’un son fotoğrafındaki detay takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Altuğ, karnını siyaha boyayarak mayo görüntüsü vermeye çalıştığı fotoğraf sosyal medyada dalga konusu oldu.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ve kızıyla birlikte bir süredir tatilin keyfini çıkarıyor. Altuğ, tatilinden kesitleri de sık sık Instagram hesabından yayınlamaya devam ediyor.

Önceki gün tekne turuna çıkan ünlü oyuncu, yayınladığı fotoğrafla sosyal medyanın diline düştü. Altuğ, eşi ve kızı ile çekildiği karelere yaptığı photoshop takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Instagram

O gün için bikini tercih eden Altuğ, fotoğraflarda göbeğini siyaha boyayarak mayo görüntüsü verince alay konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları, “Uzaktan resim öğretmenliği okumuşumdur” , “Maksimum photoshop seviyesi bu olmalı” gibi yorumlar yaptı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.