DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pınar Altuğ’un bitmeyen takipçi sorunu…

Pınar Altuğ’un bitmeyen takipçi sorunu…
17.02.2019
237
A+
A-

Sosyal medyayı çok aktif kullanan ünlülerden biri Pınar Altuğ… Üstelik en çok da yorum alanlardan… Altuğ gelen tatsız yorumlara da yanıt vermesiyle sık sık gündeme geliyor.

Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncularından Pınar Altuğ Instagram’da eşi Yağmur Atacan ile bir fotoğrafını paylaştı. Altuğ fotoğrafa “seni çok seviyorum” yazdı.

Bunun üzerine Altuğ’a binlerce yorum geldi. Bu yorumların bazıları ise olumsuzdu. Aralarındaki yaş farkıyla sık sık eleştirilen çift bu konuyu kafalarına hiç takmasa da gelen bazı yorumlara yanıt vermekten de geri kalmıyor.

Altuğ bir takipçisinin “eşiniz cevap yazmamış” deyince verdiğ iyanıt yine olay oldu. Altuğ o takipçisine “O beni sevmiyor. Ben yaranmak için yapıyorum” yanıtını verdi.

Başka bir takipçisi ise yaşıyla ilgili yaptığı yorumla Altuğ’un tadını kaçırdı. Ama Altuğ ona da yanıt vermekte gecikmedi.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.