DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı’dan kötü haber

Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı’dan kötü haber
25.12.2021
415
A+
A-

Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz ile Evlilik Hakkında Her Şey’in Yıldırım’ı Yiğit Kirazcı’dan kötü haber geldi. Genç çiftin, koronavirüse yakalandığı ifade edilirken, Pınar Deniz’in rahatsızlığı sebebiyle Yargı dizisinin yeni bölümünün 9 Ocak 2021 tarihinde yayınlacağı aktarıldı. Evlilik Hakkında Her Şey’in durumuyla ilgili ise henüz bir gelişme yok…

Rol aldıkları filmin setinde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz ve sevgilisi Evlilik Hakkında Her Şey’in Yıldırım’ı Yiğit Kirazcı’dan kötü haber geldi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Ünlü çift koronavirüse yakalandı. Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından evde kendilerini karantinaya aldı.

Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması nedeniyle Yargı dizisi 9 Ocak’a kadar ara verdi. Yiğit Kirazcı’nın rol aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ne karar verdiği henüz açıklanmadı.

Dizinin yapım şirketi Ay Yapım’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamasında “Kısa bir sağlık arası veriyoruz. 9 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de görüşmek üzere” denildi.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.