DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Posta’da Alişan krizi… Yayınlanmamış röportajı Alişan’a gönderen Behzat Uygur kovuldu

Posta’da Alişan krizi… Yayınlanmamış röportajı Alişan’a gönderen Behzat Uygur kovuldu
10.03.2018
395
A+
A-

Dört ay önce tanıştığı oyuncu Buse Varol ile 6 Mayıs’ta evlenecek olan Alişan, Posta Gazetesi’ne verdiği röportajda “Karımın çalışmasını istemem” demiş, röportaj yayımlanmadan önce de sosyal medya hesabından bu sözleri yalanlamıştı. Posta gazetesi de röportajdaki sözlerinin videosunu yayınlayarak Alişan’ın itirazına yanıt vermişti. Kriz, röprtajı yapan Behzat Uygur’un yayınlanmamış röportajı Alişan’a gönderdiği için kovulmasıyla başka bir boyuta taşındı.

Dört ay önce tanıştığı oyuncu Buse Varol ile 6 Mayıs’ta evlenecek olan Alişan, Posta Gazetesi’ne verdiği röportajda olay yaratacak ifadeler kullandı. Ünlü türkücü, daha önce de o dönem nişanlı olduğu Eda Erol için “Elbette terliğimi de ayağıma getirecek, beklerim tabii” demişti.

Posta Gazetesi’nden Behzat Uygur’a verdiği ve bugün yayınlanan röportajda ise “Türk erkeği maçodur. Karımın çalışmasını istemem” sözleri başlığa taşınan Alişan rahatsızlığını sosyal medyada dile getirdi. Alişan gazetenin bugün yayınlanan sayfasını da Instagram’dan paylaşarak “Yarın Posta Gazetesinde çıkacak olan Behzat Uygur abimle yaptığım röportaj…Benim evleneceğim insan şu anda bir dizide oynuyor ve evlendikten sonrada kendi kararını kendi verir..İster çalışır, ister çalışmaz ama bana sorarsa çalışmasını istemem dedim… Evleneceğim insanın tapusunu almıyorum, her kararı ortak verırız dedim… Ben insanların kafasında yaratmaya çalıştığınız adam hiçbir zaman olmadım ve olmayacağım… Ne ayağına terlik isteyen, ne ayağını yıkatan, ne de karısına sahibi gibi davranan adam değilim! Bu da sondur bir daha gazete ropörtajı vermeyeceğim.” sözleriyle tepki gösterdi.

Bu tepkinin ardından Posta Gazetesi’nin internet sitesinden hem Alişan’nın eski ve yeni röportajlarının ses kaydı yayınlanarak Alişan’a yanıt verilmişti.

Medyaradar.com’un haberine göre; Yaşanan krizin ardından Posta Gazetesi’nde bir süredir röportajlar gerçekleştiren ünlü tiyatrocu Behzat Uygur gazeteyle yollarını ayırdığını twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Uygur paylaşımında , “Alişan ile yaptığım röportaj da Ne seksist bir tavır nede itici bir bakış var…eğlenceli keyifli bir muhabbet yapıldı..Altı okumadan başlıklara takılmamak lazım..sanırım genel sorunda bu başlıklarda kalıyoruz! en iyisi gazeteye son tiyatroya devam:)” sözleriyle duyurdu.

Posta Gazetesi Hafta Sonu Ekleri Yayın Yönetmeni Işıl Cinmen ise Behzat Uygur’un istifa etmediğini, kovulduğunu açıkladı.

Cinmen, “Behzat Uygur istifa etmedi. Gazetenin bilgisi dışında ve baskıdan önce sayfayı röportaj yaptığı kişiye gönderdiği için kendisiyle çalışmama kararı alındı. Buna dilerseniz ‘karşılıklı olarak yolları ayırdık’ diyebiliriz ancak istifa? Hayır.” ifadesini kullandı.

Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Coşkundeniz de Behzat Uygur’un ayrılığıyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda, “Bir şeyi açıklığa kavuşturalım. Behzat Uygur henüz basılmamış gazetenin sayfalarını dışarıya sızdırdı. Bu nedenle kendisiyle çalışmama kararı aldık. İstifa değildir bu. Gazeteciler bilir ki basılmamış sayfalar dışarı sızdırılmaz!!” dedi.

Kaynak:Cumhuriyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.